De 5 beste föhns voor mee op reis

De 5 beste föhns voor mee op reis
December 13, 2016 admin
In Nieuwsblog Robbie Haverhals

Gaat u deze kerstdagen op pad of verwacht u in 2017 veel te reizen? Een goede föhn komt altijd van pas. Maar welke is het meest geschikt om mee te nemen op reis? Hier zijn de 5 meest aanbevolen föhns om mee te nemen op reis.
Dyson Supersonic. Deze föhn is bijzonder compact. Het is voorzien van een slimme verwarmingstechniek die haarlokken beschermen tegen hitte-beschadiging. De föhn controleert 20 per seconde of de föhn niet oververhit raakt. Deze föhn is de helft kleiner en lichter dan andere föhns.

BaByliss PRO Tourmaline. Deze föhn kun je niet kwijtraken tijdens je reis. De BaByliss PRO Tourmaline is fel-rood van kleur. Hij is super-compact en licht qua gewicht. Dankzij de infrarood techniek droogt haar sneller en raakt het niet beschadigd.

T3 opvouwbare föhn. Deze prachtige föhn heeft een opvouwbaar handvat zodat het eenvoudig in uw bagage past. De gepatenteerde t3 SoftAire technologie zorgt er voor dat met ionen verrijkte lucht snel en efficiënt grote stukken haar droogt.

Sephora Collection Mini. Deze luxueuze föhns behoort absoluut tot de aanraders. Dankzij de compacte vormgeving past het goed in uw bagage. Het maakt gebruik van dubbele spanning technologie waardoor u deze föhn overal ter wereld kunt gebruiken.

Conair 1875. Ook deze föhn maakt gebruik van een dubbele spanning technologie. Het is zelfs door Amazone uitgeroepen tot de beste föhn op reis. De gestyleerde föhn heeft twee verschillende instellingen en een ‘afkoelingsstand’ om haarlokken even te laten ontspannen.

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*