Geef de feestdagen extra kleur; vijf adviezen voor het verven van uw haar

Geef de feestdagen extra kleur; vijf adviezen voor het verven van uw haar
December 22, 2016 admin
In Nieuwsblog Robbie Haverhals

Wanneer u er de komende feestdagen extra feestelijk wilt uit zien, dan kunt u overwegen om uw haar eens te verven. Het verven van haar is echter wel aan een aantal regels gebonden. Hier zijn 5 adviezen die u moet volgen wanneer u uw haar wilt verven.

  1. Heeft u blond haar en wilt u dat verven? Gebruik dan eerst rode mousse om uw haar te pigmenten. Doet u dat niet dan zal uw haar straks groen uit komen te zien.
  2. Wilt u lang haar verven? Begin eerst met de puntjes en pas na zo’n 10 minuten met de aanzet van het haar. Zo voorkomt u kleurverschillen in uw haar.
  3. Breng de verf in kleine hoeveelheden aan. Wanneer u teveel verf ineens op het haar brengt, dan zal het niet goed intrekken. Zo heeft u straks plekken die van kleur verschillen.
  4. Trek oude kleren aan en gebruik handschoenen wanneer u uw haar verft. Haarverf is chemisch. Neemt u deze voorzorgsmaatregelen niet dan kunt u een allergische reactie krijgen of kunt u uw kleding beschadigen.
  5. Lees de gebruiksaanwijzing van de verf. Volg alle adviezen nauwkeurig op om zo het beste resultaat te bereiken.

Wilt u zorgeloos uw haar van een andere kleur laten voorzien? Vraag de haarspecialisten van O’Siri om het voor u te doen. Dan hoeft u nergens over in te zitten.

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*