Tips van Robbie Haverhals voor de feestdagen

Tips van Robbie Haverhals voor de feestdagen
December 7, 2016 admin
In Nieuwsblog Robbie Haverhals

Al ruim 15 jaar varen haarstylisten in België op de tips en visie van Robbie Haverhals. Robbie is de drijvende kracht achter kapsalon O’Siri Haute Coiffure aan de Paalstraat in Schoten. Via deze blog deelt hij nu zijn tips rechtstreeks.

Mooi en verzorgd haar kenmerkt zich door twee dingen; de kleur van het haar en de manier waarop het is verzorgd.

Mijn advies is om tijdens deze feestdagen vooral een natuurlijke uitstraling te kiezen. Het haar mag best geverfd worden maar de kleur moet tegen het ‘natuurlijke’ aan zitten.

Mensen met blond of bruin haar kunnen hun haar op elke gewenste manier dragen. Mensen met zwart haar doen er verstandig aan om het extra goed te verzorgen. Zwart haar heeft het nadeel dat het niet altijd zacht wil lijken.

Tijdens de modeshows in New York, Milaan, Londen en Parijs werd afgelopen najaar duidelijk dat haar met volume de trend gaat bepalen. Sommige stylisten gingen daarbij zo ver dat het lijkt alsof we opnieuw de jaren ’80 gaan ervaren.
kapsalon-schoten-osiri-dameskapsalon-kapper-schoten-kapsalon-schilde-sgravenwezel-brasschaat-jpg2kapsalon-schoten-osiri-dameskapsalon-kapper-schoten-kapsalon-schilde-sgravenwezel-brasschaat-jpg3kapsalon-schoten-osiri-dameskapsalon-kapper-schoten-kapsalon-schilde-sgravenwezel-brasschaat
Opvallend was tijdens deze modeshows ook dat vlechten weer helemaal in de mode lijken te komen. Met name de Franse vlecht werd veelvuldig gezien.

Wat het juiste kapsel is hangt sterk af van wat u deze feestdagen zult gaan dragen. Heeft u die keuze al gemaakt, maar weet u niet hoe u uw zelf moet vervolmaken? Bezoek O’Siri voor wat advies of laat uw haar door ons styleren.

f44c36eb72447476301a40c8ac3a03ca

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*